Goed gevonden worden is van belang

SEO staat voor Search Engine Optimalisation en zorgt ervoor dat de website online goed wordt gevonden door de zoekmachines. Een goede positie binnen de zoekresultaten, op relevante zoekwoorden, zorgt voor meer bezoek vanuit de doelgroep naar je website.

SEO

SEO is een algehele verbeterslag van de website waarbij een onderzoek wordt gedaan naar de relevante zoekwoorden voor de doelgroep. Hieruit volgt een rapportage met aanbevelingen voor aanpassingen in de tekst (copywriting) en het functioneel ontwerp. Dit zorgt voor meer relevante bezoekers op de site. De beleving van het bezoek zal door de gebruiker als positiever ervaren worden wat een positieve bijdrage levert aan het aantal conversies.

SEO is een investering in kennis en tijd en onderdeel van je marketing strategie. De activiteiten moeten aansluiten op de online doelstellingen. Geduld is een vereiste, veranderingen op de site leveren niet altijd direct resultaat op in de zoekmachines.  

Een goed gevonden website zal maandelijks vele nieuwe bezoekers naar de website leiden, welke geïnteresseerd zijn in de door u aangeboden producten of diensten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw website? Neem contact op voor een vrijblijvende analyse.