Laat een indruk achter van je bedrijf

Ten Heuvel.FPS Grafimedia werkt voor het midden- en kleinbedrijf, pre-press bedrijven en uitgeverijen en verzorgt grafische communicatieproducten zoals drukwerk en internettoepassingen.

Grafische producties

Flexibiliteit, snelle levertijden en meedenken met de klant staat hoog in het vaandel. Jarenlange praktische ervaring met het print- en drukproces garandeert dat het grafisch ontwerp probleemloos gedrukt kan worden bij elke drukker.

Contentbeheer en multichannel publishing maken het mogelijk de publicaties via meerdere kanalen te verspreiden vanuit de zelfde content. Zo zijn uw brochures en handleidingen eenvoudig aan te passen en worden deze met een druk op de knop naar de drukker  verstuurd en online bijgewerkt. 

Het werken met de allernieuwste programma’s zorgt voor up-to-date technische mogelijkheden. 

Tot in de puntjes verzorgd

Uw drukwerk en website zijn de presentatie van uw bedrijf. Het zorgt ervoor hoe uw doelgroep u ziet. Ten Heuvel.FPS verzorgt uw huisstijl, brochures, handleidingen en nieuwsbrieven tot in de puntjes.

Tekst- en beeldvervaardiging, vormgeving, DTP, website, CMS, internetstrategie. Het vervaardigen van een grafisch product is maatwerk en  omvat veel disciplines. Het coördineren van producties vergt specifieke kennis van zowel de opdracht als de techniek. De realisatie van uw uitgaven is in goede handen bij Ten Heuvel.FPS Grafimedia. De opmaak van uw drukwerk wordt met zorg en aandacht uitgevoerd. 

Freelance Pre-press Support

Twintig jaar kennis en ervaring zijn opgedaan in de grafische sector bij Roto Smeets en GrafiData Deventer. Voor grote uitgeverijen heb ik onder andere schoolboeken, kranten en tijdschriften geproduceerd. Ik ben specialist in het opzetten van redactionele workflows waarbij het traject van auteur tot multimedia zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. In deze trajecten is nauw samengewerkt met redacties van o.a. Thieme Meulenhof, Bekadidact, Kluwer en SDU.

Met deze kennis en ervaring kan ik de capaciteit van uw pre-press bedrijf of uitgeverij op flexibele basis versterken.

Redactionele workflow systemen

Voor opdrachtgevers als SDU, Vraag en Aanbod, Transport en Logistiek, Akzo Nobel enThiemeMeulenhoff heb ik persoonlijke bijdragen geleverd aan het tot stand komen van complexe redactionele workflows. Voor deze opdrachten wordt het redactionele workflow system K4 van Softcare ingezet. Ik ben betrokken bij de verkoop en de analyse en heb zorg gedragen voor de instructie van de redactie en de implementatie van het systeem.

Voor Gaykrant en Twinkle Magazine heb ik het Roxen Editorial Portal ingericht voor multichannel publishing. Hierbij werkt de redactie online samen met de opmaak in 'the cloud' en kan per artikel met één druk op de knop online gepubliceerd worden terwijl dezelfde content greeed gemaakt wordt voor de drukker.